Vanille Madagascar extract
- Intense vanillesmaak met toetsen van karamel
- Kook-, bak- en vriesbestendig
Gebruik in banketbakkersroom, crème brûlée, vla, ijs, bavaroises, mousses, macarons, bonbons, gebak, biscuit…
Geschikt voor bakkers, ijsbereiders, patissiers, chocolatiers, commerciële en institutionele catering, ijsbereiding
“Dezelfde aromatische intensiteit en rijkdom als echte vanille, maar dan zonder het vanillestokje te moeten splijten, schrapen en infuseren.”
Ingrediënten
invertsuikerstroop, glucosestroop, water, aromatiserende preparaten (vanille-extract), verdikkingsmiddel (E 415).
Voedingswaarden
100 gram | |
Energie | 1133 kj / 267 kcal |
Vetten | 0.3 gram |
Koolhydraten | 65 gram |
Waarvan suikers | 57 gram |
Vezels | 0.5 gram |
Eiwitten | 0.3 gram |
Zout | 0.13 gram |