Vanille Tahitensis extract met zaadjes
- Een houtachtige aanzet, gevolgd door een zoete vanille- en bloementoets, lichtjes anijsachtig
- Vergelijkbaar met het gebruik van échte vanillepeulen, dankzij de hoge concentratie vanillezaadjes
- Kook-, bak- en vriesbestendig
Gebruik in banketbakkersroom, crème brûlée, vla, ijs, bavaroises, mousses, macarons, bonbons, gebak, biscuit…
Geschikt voor bakkers, ijsbereiders, patissiers, chocolatiers, commerciële en institutionele catering, ijsbereiding
“ Dezelfde aromatische intensiteit en rijkdom als echte vanille, maar dan zonder het vanillestokje te moeten splijten, schrapen en infuseren. ” Stéphane Glacier (Meilleur ouvrier de France Pâtissier 2000)
Neem contact met ons opIngrediënten
invertsuiker, glucosestroop, water, aromatiserend preparaat (tahiti-vanille-extract), 1,0% vanillebonen, verdikkingsmiddel xanthaangom.
Voedingswaarden
100 gram | |
Energie | 958 kj / 229 kcal |
Vetten | 1.1 gram |
Waarvan verzadigde vetzuren | 0 gram |
Koolhydraten | 53 gram |
Waarvan suikers | 53 gram |
Vezels | 1.4 gram |
Eiwitten | 0.3 gram |
Zout | 0 gram |